Blandt manglende kvindesmil

4 dage, 4 tinderdates

IMG_1270

So – what’s the big deal? Efter at have været tinderaktiv i et halvt års tid, er jeg efterhånden godt inde i spillet – btw bekræftet: Spillet. Siden med drenge og piger i alle afstøbninger, men som alligevel næsten alle er enige om at selfies i spejlet, billeder fra stranden og muskler eller skin on fleek er vejen til den store kærlighed – eller måske rettere en scoring og et knald.Det er måske så meget sagt, at der er “drenge og piger i alle afstøbninger” på Tinder. Som udgangspunkt skal man jo være én særlig type for at være aktiv på Tinder – eller hvad? Men du kan alligevel finde lidt af hvert derude, hvilket er hvad jeg har gjort den seneste uge – ja, noget skal man jo lave med alt den fritid, der ikke længere går til afleveringer og lektier O:) #student16

Hånden på hjertet – jeg superliker Tinder. Når det så er sagt, så er det formentlig også en af tidens største syndere for utroskab og hjertesorg. Det har jo aldrig været nemmere, at “gå ud og finde noget bedre” så at sige. Skulle for resten hilse og sige der (desværre) er VIRKELIG mange fuckbois med kæreste . Tog faktisk ud med en… (don’t judge me). Det har været en god uge med 4 helt forskellige typer – Mød dem:


Sportsdrengen med potentiale – eller ikke.

Scan_20160904

Alder: 20

Profiltekst: “Outdoor living and surfing”

Mødet: Vi mødes inde i byen, hvor vi har aftalt at drikke vin på en bænk! Så er stilen lagt og jeg er vild med det. Dog kommer han for sent (wow), hvilket på forhånd resulterer i en lidt dårlig stemning. Snakken har tidligere gået rigtig godt – i telefon og på sms – men denne gang er der den forfærdelige akavede stilhed (ikke min skyld, vel?). Derudover er han lidt nærgående – du ved, den type der presser lidt for meget på for at vi ender i hans seng – OG fik mig til at føle, at jeg ikke dyrkede nok motion, men brugte sociale medier for meget (I don’t and I do – men du skal ikke påpege det, smartass-tidligere-maratonløber). Så det helt perfekte match var det dog ikke alligevel. Æv, jeg havde oddset på ham her…

Skal vi ses igen?: Trods de korte stunder med akavet stilhed, så ville jeg egentlig gerne se ham igen – der var lidt potentiale (noget jeg kom frem til, FORDI han ikke skrev til mig #fuck)… Det vækker min interesse og irriterer min stolthed SÅ MEGET, at jeg i fuldskab ender med at sende ham en desperat besked hen i retning af “Skal det være på den måde, så kan vi bare sige pænt farvel 🙂 “. SMILEYEN! Den ulitimative #fuckdig-vibe. Så kommer vi til at ses igen? Han har ikke svaret…..

and i'll never be with you


Ham med kæreste på

Scan_20160904 (3)

Alder: 21

Profiltekst: “Søger intet seriøst” (no f*cking shit mate, kan se på din instagram at du har kæreste på! Dickhead…)

Mødet: Havde gjort det rimelig klart for mig selv, at det her ville blive super akavet, da jeg ikke havde tænkt mig at undgå det lille “du har en kæreste”-issue (bemærk djævlehornene i panden). Havde engang for vane altid at like en med kæreste på, og derefter skrive noget hen ad: “Du er en idiot at være på tinder, og din kæreste fortjener bedre”-ish. (ak ja, de varige mén sidder i mig). MEN tilbage til ham her. Vi mødes i byen ved en cafe, hvor vi får en kop kaffe (og vi betaler hver sin – tro ikke andet). Umiddelbart virker han sød – han holder døren og tager min jakke. Efter lidt tid spørger jeg lidt ind til “nogle lidt usædvanlige insta-billeder”. Den reager han hurtigt på og prøver med “det er en eks”, “det er kompliceret” og “jeg skrev jo også jeg ikke søgte noget seriøst” (nå, så du leder efter en sidehoe, hva?). Fail. Jeg tjekkede hans Facebook før mødet, og de står som “i et forhold”. Lad mig bare sige at det ødelagde stemningen og vi splittes kort efter. (burde man sige noget til kæresten, helt ærligt?)

Skal vi ses igen? Ah, hell no. Skal ikke deltage i noget der kunne gøre mig til en rebound eller en sidehoe. Ikke ødelægge et forhold. Prøv “Victoria Milan”.

i think anyone who cheats on his girlfriend is a big fat stupid jackass


Brian-typen med det gode hjerte

Scan_20160904 (2)

Alder: 22

Profiltekst: “22 og fra Amager. Søger en sød kvinde – gerne som går op i træning og kan lide dyr”

Første møde: Jeg er på udebane. Som hovedregel matcher jeg aldrig med en Brian-type, men den her Briantype har hjertet på det rette sted. Vi mødes på Amager, hvor vi går tur med hans hund – kæmpe plus at det ikke var et dræber-muskelbundt af en hund (er lidt bange for de store slags). Den er sød, og jeg har altid gerne ville have en hund. Han har rigtig mange tatoveringer og det er tydeligt at han træner meget – eller rettere pumper jern. Han er en mand der altid har skulle tage sig af sine søskende og virker derfor enormt moden og ansvarsfuld (derfor mand fremfor dreng). Dog er det ret nemt at konkludere at vi kommer fra helt forskellige verdner. Han går op i jern, sine søskende og mor, penge, hunden, sit tømrefag og fodbold (BF). Jeg går mere op i politik, uddannelse, kreativitet og mine pæne nederdele (og min familie trods alt). Jeg er opvokset i en villa i Farum med 2 veluddannede forældre og temmelig stabile rammer, og han kommer ud fra en familie med store problemer og en halvt eksisterende far. Men det var en rigtig hyggelig tur, der ikke bliver så lang, da jeg skal på arbejde.

Skal vi ses igen? Det havde jeg ikke regnet med før jeg mødte ham – men han er en rigtig rar fyr. Dog tror jeg vores interesser er for langt fra hinanden og det tror/håber jeg også han synes. He will find someone though, no doubt…

dont-judge-a-book-by-its-cover_o_199237

Don’t judge a book by its cover


 Fuckboi

Scan_20160904 (4)

Alder: 20

Første møde: Ah, jeg er på hjemmebane – har datet såååå mange af den her type – er helt bange for at det ER min type. Copenhagen Business School, Ralph Lauren skjorte, pæne sneaks, dyrt bælte, hår der er langt på toppen, en flaske Belveder på sit PB og et billede af ham bag rattet i far’s Audi (taget med højre hånd, så man kan se det dyre ur på venstre, der holder rettet). En klassisk prettyboy – charme, selvtillid og lækkert hår. Ofte også en fuckboi (ofte, ikke altid). Men det var ham her – allerede ved første samtale rullede komplimenterne ind med en rungende undertoner af sex f.eks. “Du ligner en pige, der godt kan lide at blive revet i håret”. Øhh, tak I guess… Og derefter er det naturligvis en fuckbois pligt, at gå ind og like dine instagram-body-selfie… Jeg burde nok have unmatchet dér, men… Vi mødtes på en bar på en fredag – great location. Vi køber naturligvis drinks og med lidt alkohol i blodet går samtalen flydende. Vi snakker rigtig godt, og han er langt mere sympatisk i virkeligheden end over telefonen (han kan vel sit spil, eller hva?). Om ikke andet bliver vi der lææænge og overvejer også at tage videre. Det gør vi dog ikke (arbejde om morgenen, right), men jeg får dog tilbuddet om at sove hos ham (i hans lækre lejlighed) – eller rettere opfordringen. No surprise, og jeg siger pænt nej tak. No hard feelings, men han tog det ikke så pænt…  Nu er jeg jo bare “kedelig”.

Skal vi ses igen? Uha, det ved jeg ikke… Det er her jeg burde sige klart NEJ, meeeen…

me on my way to make bad decesions

 

 

Ej, hvor er der nogle som bliver pissed af det her indlæg :3

2 Kommentarer

 • Julie

  hahahha hvor er det mega rigtigt! også så sjovt, hvordan nogle har så svært ved en pæn afvisning :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • CinderellaWannabe

   Hvad kan man sige? Boys will be boys 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blandt manglende kvindesmil