4 dage, 4 tinderdates

De ‘sex ‘ bedste Tinder-icebreakers

Må indrømme at være så old-fashion, at jeg mener, han skal skrive først. Til gengæld er de altså også nogle gange riiiiiigtig kreative! Og andre gange mindre interessante såsom “hej”. Jeg vil dog IKKE altid love, at de kreative altid er en succes, men det er helt klart dem man husker. Se nu bare sådan en som den her:

Billede 06-09-2016 23.44.48

Det er typen af samtaler, som man viser til sine veninder og sidder og tygger lidt på sammen. Beklager samtalen aldrig blev længere Joachum, men har haft det sjovt over vores 3 gyldne beskder #lovetoyou.


Men det behøver vel ikke altid at handle om sex vel? (det var et retorisk spørgsmål).

Billede 06-09-2016 23.45.50

Søren og jeg skriver skam stadig sammen, og er oppe på vores 11. spil 4 på stripe. Til gengæld har vi aaaldrig haft en samtale om andet. Ja, faktisk ved jeg intet andet om han, end at jeg er rød og han er sort. Men jeg er vild med det #playmate.


Men jeg kan (desværre) ikke løbe fra virkeligheden. Der er rigtig mange, der egentlig ikke ligger skjul på deres intentioner. Og oftest virker det ikke. Jeg bebrejder ikke fuckbois for først at opføre sig som Guds gave til mennesket, og derefter blive en ondskabsfuld djævel. Det er nok det der virker bedst for dem.

Billede 06-09-2016 23.46.55

Samtalen blev ikke meget længere end det her… Men redningen var sød nok jo! #mankanligesågodtprøve


Studenterugen var nok en af de uger, hvor jeg på kortest tid fik flest matches. Det er jo som bekendt en regel, at man får et lyn i sin hue, hvis man er sammen med en mens man har den på. Så hvorfor ikke bare spørge?

Fil 07-09-2016 17.01.27

Jeg er smigret though… #sketeikke


Men helt ærligt. Ingen af de ovenstående forsøg har været noget der førte til et møde eller (for den sags skyld) en samtale over flere dage. Men would you look at this:

camilla

 

Måske er det mig den er galt med, men tebirkes taler til mig på et helt andet niveau. Desuden kan det være en fordel at stille et spørgsmål, da det tvinger den anden til at svare – modsat “hej”. Mathias, are we soulmates? #tænkermedmaven

 

 

Har du nogle sjove icebreakers, så vil jeg vildt gerne se dem – både piger OG drenge! Du kan sende dem til mail camillastarup@gmail.com eller min Facebook. Mit liv er ikke mere interessant end dit. #stereotyp  😉

// CinderellaWannabe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 dage, 4 tinderdates