De 'sex ' bedste Tinder-icebreakers

Derfor er det OK at være ‘friendzoned’

Billedresultat for dude you just got friendzoned

Cheer up, guys – at være friendzoned er i den lange ende ikke så dårligt igen. Afhængigt af dit formål med pigen, så kan det nogle gange komme til din fordel at starte i den berygtede ’zone’. Men hvis tilfældet er, at du ønsker hende med hjem i sengen hurtigst muligt – then well, you blew it og har ikke gavn af at læse videre.

Men kære ven – nu skal du høre, hvorfor ‘friendszoned’ kan være helt ok!:


På et eller andet tidspunkt går de fleste piger hen og bliver kvinder. Og en kvinde magter ikke flere fuckbois… Der kommer for mange et tidspunkt, hvor man efterhånden har fået sit hjerte knust så mange gange, at man begynder at lede efter sin eneste ene i sin vennekreds (fremfor på Tinder). Måske din BFF ender med at blive ’wifie’? Der er ingen garanti for at hun vælger dig – især ikke hvis hun har mange drengevenner, men hav det i baghovedet og stick around. Jo sødere du er ved hende nu, og jo mere du kan få hende til at grine, jo bedre er dine odds for at slå en fuckboi – God, jeg håber jeg selv når til det stadie en dag.

Billedresultat for made it outta the friend zone

Hun kan hjælpe dig med andre piger #wingwoman! Ja, piger ER formentlig bedre til at score piger end drenge er, så hvorfor ikke udnytte din veninde og få hende til at designe din Tinder-profil (hun vil gøre et bedre stykke arbejde end dig). Derudover kan hun (hvis i tager i byen sammen) starte en samtale med andre piger uden, at det virker hverken desperat, irriterende eller som noget med bagtanker. Når dét er gjort kan hun være din wingwoman, og sætte dig op med sine nye girlsfriends..!  Pas dog på her – hvis du ikke ret hurtigt kan charme dig lidt ind på dem, vil de formentlig tro og behandle dig som en bøsse-ven. Selvom piger ville dele næsten alt med en homoseksuel, så er det ikke formålet med din bytur. Så husk at gøre det klart.

Billedresultat for when she thinks your gay meme

– Hun vil sagtens kunne hjælpe dig med at gøre andre piger jaloux. Hvis du har en god veninde og f.eks. en irriterende eks, så er der intet bedre end lige at flashe, hvilken babe man hænger ud med på Mystory – hvor alle kan se det. Du behøver ikke skrive andet eller vise noget ansigt, men hvis du f.eks. fanger et billede af, at i går tur eller spiser mad, så vil det sætte gætterierne i gang hos modtagerne på snapchat. Men du må for guds skyld ikke sende det direkte til den, der skal se det – that’s petty. Men tricket kan også virke på en ny pige, du gerne vil score (og som måske ignorer dig). Vi piger hader, når andre piger for opmærksomhed fra ’vores mænd’. Ja, jeg tror rent faktisk lidt jalousi kan være godt for alle forhold. Men bemærk ”lidt”. Hvis du overgør det eller gør det for tit, virker du mere som en player eller en, der er desperat efter at vise sit sociale liv frem – ingen er interesseret i en der er desperat….

Billedresultat for desperate meme

– I kender hinanden. Et forhold klarer det uden tvivl bedst, hvis i kender hinanden rigtigt før i kommer sammen. Altså er venner FØRST. Så er der ingen uheldige overraskelser.

Billedresultat for when you get to know her meme

Så boys – keep your girlfriend close, but your girlFRIENDS closer. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 'sex ' bedste Tinder-icebreakers