Derfor er det OK at være 'friendzoned'

Kære Fuckboi

he's a guy

Du er den værste jeg har datet – hvilket efterhånden et par stykker.

Jeg er dybt imponeret over din evne til at fremstå som en sympatisk sød dreng, der blot prøver at klare sig i en stor verden. Jeg er dybt imponeret over dine manipulationsevner, der fik mig overbevist om, at du var god nok indeni, men havde haft nogle dårlige kontakter og var endt i noget rod. Og jeg imponeret og irriteret over at du er min type.

Klokken er mange. Det er sommerferie, og jeg skal tage imod dig efter du er kommet hjem fra en længere rejse. Det er blevet mørkt for længst, og egentlig burde jeg være gået i seng – men jeg har holdt mig vågen, fordi vi har en aftale. Vi har skrevet sammen hele dagen – og dagene før. Snakket om hvor rart det ville blive at ses igen – om at du har savnet mig. Om at du så frem til at få mig med dig hjem. Vi har ses i en måneds tid, og tingene er egentlig gået meget stærkt. Du har overnattet flere gange og du har rent faktisk mødt mine forældre. Lidt af en bedrift taget i betrækning af, at min eks ikke mødte dem, før vi havde haft noget i over en måned. Og min far kunne lide dig – og min far kan ikke lide nogen, som dater mig (sjovt nok). Min mor er derimod kritisk, og spurgte mig som det første “Er han din type?”. Oh mother, desværre… Men du kender ikke så mange andre end mig i området, så helt galt kan det vel ikke gå?

Til hverdag har du travlt – hvilket irriterer mig. Måske der allerede dér burde havde ringet nogle alarmklokker, men du formår altid at vende tingene på hoved og jeg har altid lyst til at se dig igen alligevel. Igen er jeg dybt imponeret, for jeg synes ikke selv jeg er typen, der godtager meget bullshit – jeg er mere typen der giver bullshit. Eller var.

Fil 07-09-2016 23.22.09

Jeg er god ved dig. Jeg laver morgenmad til dig – selvom jeg hader at lave mad. Jeg henter dig – fordi jeg har mulighed for det. Jeg synger for dig – fordi du vil høre på det. Og jeg skriver søde beskeder til dig – fordi jeg falder for dig. Men det samme gør du, så hvad var problemet? Nå ja, du er her af andre årsager…. Måske jeg egentlig var lidt for sød. Den har man jo hørt før, ik? “Han er bare for sød“. Måske det kan gælde begge køn?

Da vi mødes krammer du mig… Vi følges hjem til dig og der er ingen mennesker i byen på det her tidspunkt. Alt er fint, almost. Vi svinger ligesom vi plejer, almost. Du låser os ind i lejligheden, og da klokken er mange beslutter vi os for bare at se lidt Netflix i sengen. Netflix and chill. Bortset fra… – Jeg går ikke i seng med dig. Jeg vil ikke i seng med dig – men det er det eneste du har interesse i. Så du reagerer ikke fair på det.

Fil 07-09-2016 23.45.02

Der er gået et par dage siden vi sås – og vi har nærmest ikke snakket sammen. Det er mig, der må starte samtalerne og du svarer inde for intervaller af 28 timer. And so it goes… Indtil du ikke svarer mig længere. Indtil du forsvinder. Indtil du pænt introducerer mig for fuckboi. Ej, hvor er det trist når mine forældre spørger ind til dig. “Hvorfor ses i ikke mere? Han var da så sød“. Argh far, vil du virkelig vide hvorfor vi ikke ses mere..?

suck your own dick

Det føltes som kærlighed ved første blik, da jeg mødte dig. Jeg var all over dig og du var all over mig – min mavefornemmelse var virkelig god til at starte med. Og nu? Ville jeg hellere ønske, at jeg slet ikke havde mødt dig.
Så de levede ulykkeligt til deres dages ende…

Og kære Fuckboi:

fuck dig

Fuck dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er det OK at være 'friendzoned'