Selvhjælp til at komme over ham

Fyrenes værste og bedste Tinderprofil-tekster

Hvad kan man sige? Der er langt mellem prinserne på de hvide heste og garanteret også prinsesserne på Tinder. Men er det ikke også svært at vurdere på et max 10sekunders-gennemtænkt-swipe? Tja, man må jo tage udgangspunkt i, hvad man kan finde ud af om personen inden for de altafgørende 10sekunder – Navn, alder, udseende og… Profilteksten. Udseendet eller billederne siger mest, da de er det første, der dukker op på skærmen, MEN så kommer profilteksterne. De sender helt klart også nogle signaler – ofte nogle man ikke selv kan se. Både på den fede måde og den knapt så fede.


The BAD ones

Fodbold-entusiasmen – Intet hate på fodbold, men 90% af pigerne interesserer sig ikke for det. De yderligere 10% er formentlig ikke alle FCK-fans. Men hvis det er et krav at hun er så good luck! Der skal nok være 1% derinde, som er vild med det.

Fil 18-09-2016 18.21.39


Add-mig-på-Instagram-og-Snapchat-gutten – Medmindre du har en krop som Zac Efron OG et ansigt som en ung Johnny Deep, så er der INGEN, der ville gå ind og add’ dig på snapchat. Why? – It would seem desperate, og det ville ødelægge mulighederne for THE BIG STEP i en Tinder-samtale, der lyder: “Må jeg få din snapchat?”. Med hensyn til Instagram, så er din bruger formentlig allerede connected med Tinder, så vi sagtens kan stalke dig alligevel. Dog er den type profiltekster nok det mest brugte OVERHOVEDET. Men derfor er den stadig intetsigende (med eller uden stavefejl).

Fil 18-09-2016 18.29.59


Barnet – Er der rent faktisk nogen, der ændrer deres alder på Facebook for at kunne være med på “de voksnes Tinder”? Åbenbart. Der er i hvert fald et par stykker, som har det med at rette deres alder i profilteksten. DON’T EVER. Så fake den hellere og lad som om du er 18, for du møder ikke mange piger på 18+ Tinder, der er interesseret i en 17-årig. Fake den til i er gift.

Fil 18-09-2016 18.35.58


Quoteren Vi er på Tinder. Vi er her for at have det sjovt, date, kysse, skrive, knalde og whatever – Ikke for at få gode lifelessons. Vælg et morsomt quote, hvis det skal være og gem de dybe til Instagramselfiet.

Fil 18-09-2016 18.38.46


Lyrics-people – Et sangcitat kan være HELT OK. men sørg for at referer til en sang, som dit publikum kender og kan lide. Den her er f.eks. ok:

Fil 18-09-2016 18.38.12


The GOOD ones

Ham man ikke kan sige nej til – Om det passer eller ej, så er det et swipe værd.

Fil 18-09-2016 18.44.32


Den selvironiske – Selvironi er SKØNT, og de her fik mig til at trække på smilebåndet (til trods for at Instagramprofilen også er oplyst). Derudover giver den også os piger en lap over nallerne på en kærlig måde.

Fil 18-09-2016 18.45.55

Fil 18-09-2016 18.56.07

Fil 18-09-2016 18.57.04


Den udfordrende og opfordrende – Man kan sige, at den her rent faktisk vækker nysgerrigheden, og jeg vil gerne vide hvad hans score egentlig er. En anden måde at gøre det på (hvis man ikke har råd og lyst til de mange middage) er at stille et spørgsmål eller en gåde – en sjov en.

Fil 18-09-2016 18.50.23


Den der ved, hvad han vil have – Om så du søger en bolleven, er det egentlig ok at oplyse din ‘kommende partner’ om på forhånd – selvom det kommer til at mindske dit publikum. Der er fint at vide og fortælle, hvorfor man er på Tinder. Kæreste, morskab, kedelige søndage, venner med fordele or whatever…

Fil 18-09-2016 18.55.02

Så pas godt på jer selv derude – og husk selvironi er bedre end selviscenesættelse. 🙂
*Er du enig eller uenig, let me know in the comments*

// CinderellaWannabe

3 Kommentarer

 • mill.camilla@yahoo.com

  Faaaan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lifestylebloggerne

  Fik mig en lille griner over noget af du skriver, og omkring de mennesker der nu engang findes på tinder haha<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • CinderellaWannabe

   Haha, fedtest! #missionaccomplished :3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvhjælp til at komme over ham