Fyrenes værste og bedste Tinderprofil-tekster

Kære Kærlighed – Jeg slår op.

Jeg synes ikke vi skal være sammen længere… Det går bare ikke. Du sårer mig hele tiden, og hvis ikke det går den vej, så er det mig, der sårer dig. Jeg ved godt vi to ikke har været venner i lang tid, men jeg synes ikke, vi skal forsøge at redde det længere. Jeg har fået nok, og jeg vil gerne have du giver slip på mig nu.

Sagen er jo, at du kun melder din ankomst, når jeg er sammen med en fuckboi. Jeg synes faktisk du svigter mig. Derudover rotter du dig sammen med mit temperament, og sammen kan i 2 være en mundfuld ingen kan eller vil gabe over. Med hensyn til de der fuckbois, så troede jeg egentlig vi havde lavet en aftale – KUN de søde fyre! Dem der ringer for at høre, hvordan du har det, dem som min mor kan lide og dem som gør mig til en bedre version af mig selv. Men du er rebelsk og teenageagtig. Jeg synes du er rigtig umoden… Hver gang jeg får mig selv hooked up med sådan en fyr, så forholder du dig FULDKOMMEN passivt. Som om du er ligeglad. Hvorfor kan du ikke få mit hjerte til at galopere her, når du ved det ville være det bedste for os to og vores forhold? Du ender bare med at få mig til at fremstå som den usympatiske heartbreaker, der cutter kontakten med de gode fyrer via et “Jeg synes bare vi skal være venner” eller “Jeg skal ikke have en kæreste ligenu”. Jeg er træt af det. Hvorfor SKAL du være på tværs?

Tilgengæld skal jeg love for at du kommer på banen, hver gang vi er ude med de dårlige fyre. Dem der ikke svarer på mine beskeder, dem der kun ringer efter kl. 24 i weekenden og dem som min mor for længst har haft et mistroisk forhold til. Alligevel skal jeg love for at you’re bending me out of shape for dem. Du bliver krævende, ophidset, kontrollerende, trængende og glemmer fuldkommen at det er mig, det går ud over. Første gang var en fejl, anden gang var et valg.. 5-6. gang ved jeg ikke, hvordan jeg skal forholde mig til. Men jeg har mistet tilliden til dig.

goodbye

Jeg har godt hørt noget om, at man gerne vil have, hvad man ikke kan få – men kan vi to ikke stoppe vores “helte-spil”? Jeg magter ikke at falde for fuckbois i overbevisning om, at jeg kan redde dem, og gøre dem til en bedre version af sig selv –  waste of time. Desuden skal man ikke komme sammen med nogen for at ændre på dem – Det siger mor. Hvorfor er det, at du ikke bare kan falde for de gode mennesker omkring os? En fra Friendzonen?! Udvalget dér burde være ret overvældende. Men nej… Du skal gå din egen egoistiske vej. Væk fra mig. Væk fra os. Normalt ville jeg sige “det er ikke dig, det er mig”, men det er faktisk dig. Beklager…

3186-I-Can-Make-The-Bad-Guys-Good-For-A-Weekend

Så kære Kærlighed – Jeg slår op. Måske kan vi prøve igen om nogle år, men lad mig lige leve mine unge år lidt, ik? Vi kommer sikkert til at kunne kigge tilbage og grine af det hele en dag, men lige nu overkommer jeg ikke kærestesorg og bad-guys. Kan vi måske være venner med fordele, love? 🙂

// CinderellaWannabe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyrenes værste og bedste Tinderprofil-tekster