Kære Kærlighed - Jeg slår op.

Tinder – min idiot af en slyngveninde.

Billedresultat for tinder

Tinder… Hun er efterhånden en af mine tætte veninder og tro følgesvende. Som i ethvert forhold har vi op- og nedture – samt perioder, hvor vi overhovedet ikke taler sammen. Men hun vender altid tilbage igen – uden at bære nag. What a friend… Måske man kan kalde det kærlighed?

Men hun er ikke god for mig – det er der i hvert fald nogen, der mener. Selv har jeg svært ved at se det, men som man siger – kærlighed gør blind. Det var først da en veninde pointerede, at jeg nok var blevet en større nar siden jeg mødte Tinder. Av…

Men egentlig tror jeg, at det gælder flertallet af Generation Selvoptaget. Det skal gå hurtigt og der er så meget at forholde sig til, at ingen rigtig gider, at sætte mere end max 5 sekunder af til et Tinder-swipe – Igen og igen og igen og igen. Det er nemt at møde nye flirts eller skaffe sig selv noget hurtigt – selvfølgelig alt afhængigt af dit udseende. For DET er vigtigt for hende. DET er hvad Tinder ligger størstedelen af sine værdier i. Hun er pisse hamerende overfladisk og lige så er hendes veninder – os, mig. Derfor er hun dårligt selsskab… Hun får det ubetydelige til at blive det betydelige og hun er temlig følelseskold – ice, ice baby. Og jo mere man omgås hende, jo mere smiter hendes dårlige kvaliteter af. And there is no effort needed – man behøver ikke, at gøre noget ud af hvert enkelt match.

Billedresultat for gif how guys use tinder

Vores første møde – hvor hun var lidt af en kælling. 

Jeg havde naturligvis hørt om Tinder lang tid forinden – jeg mener – hun er populær as fuck, så selvfølgelig snakker folk om hende. Men første gang jeg stødte ind i hende – for knapt et år siden – var mens jeg havde kæreste. Af den grund havde jeg egentlig ingen interesse i Tinder, hvor populær hun så end måtte være, men alligevel kunne jeg ikke undgå at møde hende en morgen efter at have sovet med kæresten. Klokken er ca. 11, og vi har lige lavet morgenmad, da der lyder et lille *pling* efterfulgt af en notifikation: “Anne synes godt om din nye besked” – på hans telefon. Av igen… Det medførte naturligvis en masse forvirring – hvad vidste jeg om Tinder? Samt en masse drama, nogle grimme ord, massere skæld ud, lidt gråd og et klart farvel til Tinder. Så det var ikke just kærlighed ved første blik mellem Tinder og jeg – rettere foragt ved første blik.

Billedresultat for crap gif

 

 

Vores andet møde – hvor hun kom på det helt rigtige tidspunkt.

Anden gang jeg bumbede ind i hende Tinder var i start januar. Stadig med kæreste, men ting gik skidt – virkelig skidt. Det var samme dag vi slog op, for, som du nok kan fornemme. var der en del mistillid og fucked situationer i det forhold. Natten til d. 3 faldt hammeren. Klokken er ca. 3, og min kæreste er til fest med nogle venner. Vi har ikke kontaktet hinanden hele dagen, og da jeg skriver til ham om aftenen formår vi at blive uvenner, over nogle billeder, som jeg får tilsendt, samt nogle “du kan brokke dig i morgen” og “jeg er din kæreste lidt endnu“-beskeder. Av igen igen... Dén nat var nok blandt top 2 værste i mit liv – den værste kan du læse om her her. Jeg har det elendigt, og får heldigvis fat i en ven, der står foran mit hus 10 minutter efter – midt om natten. Jeg bryder hulkende sammen i hans bil og får derudover hans mere ‘objektive mening’ på forholdet. Dér indså jeg, at det var slut. Den næste morgen sidder jeg i vinduet og revurderer situationen, inden vi skal ses. Jeg var jo stadig dybt forelsket? Dér kom Tinder til min redning. Eller rettere – hun gjorde min beslutning så meget nemmere. Min anden veninde, der var Tinder-aktiv, havde nemlig fundet hans profil derinde og sendt mig et screenshot. Altså – der var IKKE blevet sagt farvel til Tinder, i sin tid. Bum. Beslutningen blev meget nemmere og 3 timer senere var jeg single. Tak Tinder, du gjorde det meget nemmere. Særligt fordi han stadig ikke ville kendes ved dig, da jeg nævnte dig – benægt, benægt, benægt, lyv, lyv, lyv. Tak Tinder!

dont-tell-me-your-sorry-cause-youre-not

 

 

Starten på et venskab

2-3 dage efter opsøgte jeg selv Tinder. Jeg følte for, at stifte bekendtskab og så kunne jeg godt bruge et selvtillidsboost, hvilket hun kan tilbyde. “It’s a match” – and what a perfect match. Siden har jeg ikke forladt hende. I hvert fald ikke mere end et par uger ad gangen (hvor en fyr har fået lov, at komme imellem os). Jeg er vild med hende – selvom hun er dårlig for mig. Hun gør mig mere overfladisk og afhængig #lovedrug. Hun gør mig ligeglad og doven. Hun gør det nemmere for mig at trashe andre mennesker eller kategorisere dem som “fuckbois” – selvom jeg nok selv er blevet en fuckgirl. Det er blevet nemmere, at såre folk og nemmere og nemmere ikke at tro på det bedste i mennesker… Og det er rigtigt, men forfærdeligt…

Billedresultat for i rather feel nothing gif

Men… Tinder er min veninde. Hun er friendzoned. Så når jeg en dag skal finde sammen med en ny, så håber jeg egentlig at det bliver en, der slet ikke kender hende. En der ikke har Tinder. En der ikke er del af den overfladiske smid-og-smid-ud verden. En der værdsætter ægte værdier, frem for skønhed. En der ikke er blevet ligesom mig.

// CinderellaWannabe

1 Kommentar

  • Isabella

    Tror egentlig du har ret i at vi bliver mere egoistiske af Tinder, men har aldrig rigtig tænkt på det. Fedt indlæg og god ironi (y)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Kærlighed - Jeg slår op.