"Men vi kan stadig være venner, ik?"

Facebook-venner med dem du blogger om

Av… Man brænder nallerne, når man skriver om folk herinde en gang i mellem #ups. Fair nok – Der er jo ingen, der beder mig skrive om dem. Jeg gør det helt uden at få lov 🙂 . Så klart jeg er blevet ristet et par gange, for det jeg har skrevet, og nogen ikke snakker til mig mere… Man har ALDRIG lyst til at åbne en besked, hvori der står “Er det mig, du har skrevet om i dit nye indlæg?. – Det er tilgengæld HYLENDE MORSOMT, når folk tror det og de slet slet slet ikke er tæt på.
Anyways. Jeg kunne ikke drømme om at antaste nogen specifikt. De fleste herinde omtales som #ham, #dem, #eks eller #fuckboi, og de grupperinger indefalder mange mennesker! Men det der med at vide, hvor grænsen går er ikke blandt mine stærke sider…

Billedresultat for oh gif

Har jeg nogensinde fortrudt, hvad jeg har skrevet om folk?

Delvist. Jeg har fortrudt det, når jeg har skulle mærke konsekvensen af det, eller når jeg er blevet konfronteret med det. Men det er somregel ikke noget, der har opvejet den positive respons. Da jeg skrev 4 dage, 4 tinderdates, gik jeg over stregen, og skrev nogle ting der ikke var helt rimelige, men… Jeg kan ikke trække det tilbage. Sagt er sagt om jeg fortryder det eller ej. Desuden blev dét mit 2. mest læste indlæg (651 sidevisninger på én dag, woop), og også mit so called ‘gennembrud’… Og så synes jeg, det er fun. Så det kan jeg ikke andet end stå ved det.

Billedresultat for i regret nothing friends gif

Men der er gode grunde til, at man ikke skal være facebookvenner med dem, man blogger om. At de faktisk slet ikke skal vide, at du blogger om dem… Har kogt dem ned til 5 hurtige:

Derfor skal du ikke være Facebook-venner med dem du blogger om.

 1. They will hate you.
  Billedresultat for fuck you gif
 2. And you will be like:
  Billedresultat for ups gif
 3. And then you’ll be like:
  Billedresultat for i'm sorry gif
 4. …But then it will be more like:
  Billedresultat for don't care gif
 5. And you’ll realize, you’re great at what you’re doing – og det er ikke nogen, der skal tage fra dig. #sorrynotsorry.

 

I’m out.
Billedresultat for mic drop gif

// Wannabe’en

3 Kommentarer

 • Elsker at følge med på din blog, så fede indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wannabe eller ej, du har en fed måde at skrive på!
  I’m a fan! 🙂

  Hopper straks ind og læser 4 dage, 4 tinderdates 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • CinderellaWannabe

   Haha, amen det er glad for du synes! Vi har jo kun det sjov vi selv laver 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Men vi kan stadig være venner, ik?"