Pokkers Afvisning

Farvel Tinder

Hvor er jeg træt. Træt af arrogance. Træt af selvfede folk. Træt af fuckbois. Træt af Tinder. Og lidt træt af mig…

Billedresultat for i'm leaving gif

Tinder – min idiot af en slyngveninde – jeg har fået nok. Vi har næsten kronisk stået sammen siden januar – og bevares, jeg har været super glad for dig. Men det er simpelthen FOR nemt og FOR svært at være på Tinder.


Det er FOR nemt, fordi vi i en rodebunke af mennesker kan finde høje, søde, dumme, dejlige, kloge og selvfede fyre/piger på ingen tid. Det er for nemt, fordi det er SÅ ligetil at få skaffet 4 Tinderdates på 4 dage – afhængigt af hvem man er. Nej vent… Ikke HVEM, men HVAD. Er du lækker? Er løs på tråden? Er du fotogen? Er dit selfiegame bare overlegent? Congrats, du er et Tinder-go! Der er dog også folk, der bare ikke besidder disse VIGTIGE og ALTAFGØRENDE egenskaber (ironi 🙂 ). Der findes tilmed folk, som ikke er overfladiske…

Billedresultat for tinder meme

Tinder er FOR nemt, hvis man bare har lidt af de ovenstående egenskaber. FOR nemt, fordi det ikke kræver en indsats. Det kræver ikke en indsats at smide sin bedste gif-icebreaker, og det kræver ikke en indsats at swipe til højre og venstre. Selvom det måske ‘kræver mod’, at starte samtalen går det ikke ind over kategorien: Indsats. Og indsats er btw super sexetDet er så nemt, at det bare bliver ligegyldigt… Personligt vil jeg hellere føle og blive såret, end slet ikke at føle og være ligeglad (det trækker jeg måske tilbage ved mit næste heartbreak, men det er NU jeg tænker rationelt). Ligegyldigt og ligeglad = aldrig glad.

111


Omvendt er Tinder er FOR svært, fordi der ikke er noget fælles udgangspunkt for, hvorfor man er på tinder. Det er mit indtryk, at det på Dating.dk går ud på at finde en kæreste. Forholdsvist simpelt. Sådan er det ikke på Tinder – for næsten alle er på Tinder. Det er mere sammenligneligt med Instagram end et reelt datingsite. Der er både dem, der søger kærester, dem der ikke søger noget, dem der keder sig, dem der vil have et hvilketsomhelst knald og dem der har brug for et rebound. Vil forresten stærk fraråde rebounds, for noget der ‘boundser’, har det med at springe op i hovedet på dig med et hårdt og hurtigt smæld, av.

Tinder er FOR svært, fordi det er et spil. Jeg ved ikke med dig, men jeg hader at blive slået hjem i Ludo, og hvis man bliver afvist af en Tinderjas er det lidt samme følelse – og så bliver man altså sur og hævngerrig, for så skal de slås hjem i næste runde! Tinder er spil med ‘uskrevne regler’, der gør at man automatisk (selvom man er et godt menneske) indtræder og tager del af et univers af overfladisk selviscenesættelse. Ligesom at gå i regnvejr hvide sneackers – man kan bare ikke undgå de våde mudderpletter. Ikke et sundt miljø. Det er nok ikke den enkelte bruger, der er noget galt med. Netop fordi alle er på Tinder, er det løgn at påstå, alle på Tinder er snoppede – simpelthen løgn. Det er konceptet, den er galt med. Det ‘fede’ ved spillet er dog, at der trods af tingene man ikke må, er EN MASSE du godt må! Du godt ignorere folk, du må godt være for god til folk, du må godt dumpe folk og du må godt være en idiot over for folk. Tillykke

klapsalve

Derudover er Tinder FOR svært, fordi alle bruger det… Det skaber nemlig uoverensstemmelser vedrørende det klassiske spørgsmål: “Hvorfor er du på Tinder?”. Jeg ved aldrig, hvad jeg skal svare… Svarer jeg: “jeg søger en kæreste“, er jeg bange for enten at skræmme ham væk eller love noget, jeg ikke kan holde. For hvad hvis jeg han falder for mig, og jeg ikke bryder mig om ham – så vil jeg BESTEMT ikke have den kæreste. Svarer jeg derimod: “Tja, bare for sjov”, er jeg bange for, at partneren ikke vil overveje noget seriøst med mig, hvilket STINKER, hvis JEG er den der falder for ham. Svaret afhænger af spørgeren. Er man virkelig interesseret, så vil svaret alligevel altid blive det som jeg TROR, han vil have jeg svarer. Så lad være med at bruge “hvorfor er du på Tinder” som en icebreaker. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg er på Tinder. Eller nå nej, VAR på Tinder. Opmærksomhed? Kærlighed? Anerkendelse? Komplimenter? Kedsomhed?

fil-23-11-2016-18-52-49

Jeg ved ikke hvad jeg vil have. Men det er ikke Tinder. Jeg savner dybe relationer og god moral. Jeg savner folk, der ser mig for andet end et godt match og folk, der har mere på hjerte end “jeg elsker at rejse og er altid frisk på en kop kaffe eller et glas vin 🙂 “.

 

Så goodbye Tinder. Det har været nogle gode stunder – i medgang og modgang.

// Hende

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pokkers Afvisning