Kære Camilla - Kære Mor

Jeg vil ikke bolle, og jeg vil ikke lyves for.

Jeg er fuld… Mit hoved dunker og jeg brækker mig snart – tror jeg… Måske burde jeg brække mig? Altså ’T.O.’– Taktisk Opkast, så jeg får det bedre i morgen. Klokken er 4:23…

Efter endnu en nat i byen sidder jeg nu alene i min stille stue. Det eneste jeg kan høre er min tinnitus. Øv, jeg er stiv, slidt og har fået spildt en tranebær-vodkasjus ud over min hvide top. Om lidt skal jeg i seng – alene. Omvendt har jeg ikke lyst til at skulle dele den med nogen.

Du ser da meget godt ud”, ”En pige som dig, er da for lækker til at være single”, ”Skal du ikke med mig hjem i aften?” – jeg kan høre alle scorereplikkerne fra nattens prettyboys oppe i mit hoved… Fra alle de jægerne, der har været ude efter nyt kød. Jeg har lyst til at tage min klamme svedige hånd og holde dem for munden… Man skal ikke tage det for gode varer, når Mr. Jeg-har-stået-i-baren-for-samle-damer-op-den-seneste-time siger ”jeg har aldrig mødt en som dig”. Det er liderlighed henvendt mod kavalergangen snarere end oprigtighed. Det er skørt, men jeg bliver på en måde lidt ked af det. Ked af at blive mindet om, at mennesker er villige til at sige hvad som helst, der hjælper på deres situation.

Der sker noget sjovt inde i jagtmarken på natklubben som timerne blivere senere. Særligt når vi nærmer os lukketid, er det tydeligt at se, hvordan en sværm af desperation flyder ind over dansegulvet som en lavine ned ad et bjerg. Her bliver midlerne hårdere og hårdere for at undgå at ende alene hjemme uden en scoring. Når lyset endelig tænder er der ca. 2 hovedgrupperinger af folk tilbage. 1) De der ikke var tiltrækkende nok eller 2) de der har drukket sig latterligt stive. Jeg ved godt, hvilket segment jeg ligger i.

Hvorfor er det så slemt at være alene? Vi lever i en tid, hvor vi konstant er sammen med folk i en eller anden form, og alligevel har ensomhed aldrig været mere udbredt. Hvad gik der galt? Måske vi er så usikre på os selv, at hvis vi ikke har nogen til hele tiden at bekræfte os i, at vi er gode nok, så føler vi ikke, vi er det. Sådan kan ens eget selskab hurtigt blive ens værste fjende. For så er vi uelskede, hver gang vi er alene.

Jeg er alene lige nu. Mig, mig selv og min lejlighed. Men det er fint – jeg har alligevel ikke shavet for nogen. ”Beklager, men jeg er nødt til at gå” var min sidste frace inden jeg hoppede på cyklen og tog hjem. ”Du kan skuda ikke bare gå nu!” råbte den desperate fulderik – meget fornærmet – efter mig. Bevares, den stakkels fyr havde vidst også brugt sine sidste lommepenge på at købe mig en sjus, jeg ikke havde bedt om, og som han endte med selv at drikke. Og bevares, vi havde da også konverseret i hele 5 minutter om hvem han var og hvor mange penge han havde lagt på et bord i aften. Det eneste han vidste om mig var mit navn – hvis han ellers kan huske det. Men bevares – jeg kan godt se, at jeg nu skylder ham min dobbeltseng. Hvordan kunne jeg dog ikke vide, at det var almen pli ved lukketid på Vestergade…

Jeg er glad for at være hjemme, og stolt af at fornuften i denne tilstand har trumfet. Jeg skal væk fra alle fristende scenarier, der kan få mit emotionelle og sårbare fulde-sind til at reagere. Væk.

Jeg er blevet lidt bange for at tage folk med hjem – eller rettere at gå i seng med folk. Det giver mig knuder i maven at forstille mig scenariet, hvor jeg bliver afvist efter at have lukket nogen ind i min mest intime zone. Det er skørt, for jeg ser mig selv som både selvsikker og værdifuld, men alligevel kan jeg ikke lade være at tænke: ”Hvis jeg lukker dig herind, hvad mere har jeg så tilbage at tilbyde?”. Kødet fra jagtmarken bliver altid fordøjet, og fordøjet mad bliver til en lort i toilettet. En lort man bare skal af med.

Jeg har en veninde, der ikke vil have sex før ægteskabet. Hun mener, at man under sex giver noget af sig selv, og giver man det til for mange, har man mindre at give til den rigtig. Shit, hvor meget har jeg tilbage at give?

Jeg er muligvis gammeldags, men jeg kan godt følge hende. Jeg går op i mine partnere, og jeg er dårlig til bare at knalde for et knald. Da jeg var yngre, synes jeg ikke det var en big deal, men man kan godt skifte mening. Det er ellers så moderne at udfordre sine grænser og være et uafhængigt lystsluppet individ, der har sex med massere – når de vil, og hvor de vil – og så er der ikke mere i det end det. For pokker, det handler jo næsten om at være den, der er mest ligeglad med den anden…

Der sker en ubalance, når den type møder min type. For så kan sex for den ene være en ligegyldighed, mens det for den anden kan være en opstart på noget seriøst. Hvilket resulterer i, at nogen bliver kede af det eller føler sig holdt for nar. Det hensyn og ansvar tror jeg, man bliver nødt til at minde sig selv om, for at vi ikke ender i en verden af kolde egoistiske hjerter. Sagt med andre ord, bliver man nødt til at udvise moral.

Og så skal vi stoppe med at lyve. Drenge tænder på, hvad de ser – piger tænder på, hvad de hører. Det er derfor piger bruger make-up, og drenge lyver. Jeg kunne godt tro, der var noget om snakken, når jeg selv står på klubben i mit lækreste dress og får at vide af ham fra baren: ”Jeg har aldrig mødt en som dig”. Men omvendt ved jeg også, at piger – inklusiv jeg selv – lyver helt vildt. Kunne vi ikke bare holde op og være ærlige? Det ville være meget nemmere, hvis vi forventningsafstemte lidt oftere.

Jeg elsker og hader, hvordan alkohol forstærker ALLE ens følelser. Jeg elsker, når det gør mig hæmningsløs og giver mig en følelse af at være uimodståelig, men jeg hader, når det resulterer i følelses-mund-diarre og pinlige opkald til ekskærster. Jeg har i dag ikke skrevet noget pinlig, men jeg kunne godt have lyst.

Jeg har til gengæld lige fået en snap fra min nuværende flirt – yes!:  ”Ude med drengene i aften”. Min første tanke er ’aw, han tænker på mig når han er fuld og ude med drengene’, indtil jeg ser den selv samme snap ligge på mystory. Øv, gider du grave dig selv ned…

Nu gider jeg ikke mere. Jeg går ind og ligger mig i min dobbeltseng med 2 dyner, 2 hovedpuder og et styks awesome mig. Alene, sexløs, ubarberet og tilfreds.

Ting jeg hader:

  • Sex
  • Mænd
  • Alkohol

Ting jeg elsker:

  • Sex
  • Mænd
  • Alkohol

Godnat herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære Camilla - Kære Mor