Hvad er CinderellaWannabe?

Så, hvad har vi her? Allerede ved ordet ‘blog’ eller ‘blogger’ er jeg udmærket klar over, at en lille lidt dug af fordomme og holdninger stille daler ned over mit hoved. Allerede dér er et filter at bryde igennem – men lad os give det et skud. CinderellaWannabe? Kikset navn, ja. Fordi herinde snakker vi ikke om mode eller influencers. Her snakker vi om modgang, svære stunder og ikke mindst relaterbare situationer – for alle unge mennesker. Du er velkommen til at være dybt uenig i, hvad du læser, for ingen siger at mine ord er sandheden. Det er snarere én enkelt opfattelse af virkeligheden, og din virkelighed vil aldrig være den præcis samme som min. Se det her som et pusterum fra Generation-Selvoptaget fyldt med wannabes, hvor det er helt almindeligt at føle sig forkert. Måske vi kan grine lidt af det
Det er derfor heller ikke relevant for dig, at vide en masse om hvem jeg er. Du vil finde ud af det løbende mens du læser, men ideen er, at jeg lige så godt kunne have været dig.

Håber det kunne gøre dig lidt klogere på CindereallaWannabe. Lad os snakke lidt om den ikke picture-perfect verden vi lever i, og alt det der netop gør den til virkelighed.

shake-it-off